Locator Миколаїв Реабілітаційні центриМиколаївська міська громада Реабілітаційні центри Миколаївська міська громада Миколаїв

Реабілітаційні центри у Миколаївська міська громада у Миколаєві

1
застосований фільтр: сплата карткою
  • Медичний центр доктора Бубновського

    вулиця Микільська, тел. 0 (50) 472-99... показати
    вулиця Микільська, 10/2, тел. +380(50)472-99-00 детальніше
    Реабілітаційні центри Медичний центр доктора Бубновського знаходиться у Миколаєві, вулиця Микільська.

Коротко про реабілітаційні центри у Миколаївська міська громада у Миколаєві

На цій сторінці зібрані реабілітаційні центри, розташовані у Миколаївська міська громада у Миколаєві. . Locator відомо про одна реабілітаційні центри поряд з цим місцем серед яких Медичний центр доктора Бубновського , який розташований на вул. Микільська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці реабілітаційні центри.

  • Чи є і скільки Реабілітаційні центри працюють у Миколаївська міська громада у Миколаєві?

    Так, у Миколаївська міська громада у Миколаєві є Реабілітаційні центри. За даним Locator тут ведуть діяльність 1 Реабілітаційні центри.

  • Які Реабілітаційні центри найкращі у Миколаївська міська громада у Миколаєві?

    Locator радить відвідати насступні Реабілітаційні центри у Миколаївська міська громада у Миколаєві: Медичний центр доктора Бубновського.

  • Де знаходиться найближчі від мене Реабілітаційні центри у Миколаївська міська громада у Миколаєві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Реабілітаційні центри, перейдіть на сторінку Реабілітаційні центри у Миколаївська міська громада у Миколаєві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Реабілітаційні центри у Миколаївська міська громада у Миколаєві?

    Ціни на послуги Реабілітаційні центри залежать від конкретної послуги і Реабілітаційні центри. Locator.ua дає можливість всім Реабілітаційні центри вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Реабілітаційні центри.

  • Послугами яких Реабілітаційні центри у Миколаївська міська громада у Миколаєві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Реабілітаційні центри, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Медичний центр доктора Бубновського.

  • Як зв'язатись з цими Реабілітаційні центри?

    Контакти для зв'язку з цими Реабілітаційні центри ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Реабілітаційні центри у Миколаївська міська громада у Миколаєві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    Реабілітаційні центри у Миколаєві

    Реабілітаційні центри за районами Миколаєва:

    Більше популярних послуг у рубриці:

    антицелюлітний масаж, дитячі заняття, остеопат, ортопед-травматолог, ін'єкції ботоксом, консультація невропатолога, йога для вагітних, терапевтичні послуги, рентген, УЗД, діагностика плоскостопія, консультація терапевт, міостимуляція, лікування хребта, ревматолог, заняття у спортзалі для вагітних, реабілітолог, неврологія, МРТ, магістральний лімфодренуючий масаж тіла, лікар невролог, ультразвукові процедури, кінезіотерапія, видалення рубців, дарсонвалізація голови, вертебральний масаж, травматологія, уролог, лікування остеохондрозу, ультрафонофорез