Locator Миколаїв Вищі навчальні закладивулиця Фалєєвська Вищі навчальні заклади на вулиці Фалєєвська Миколаїв

Вищі навчальні заклади на вулиці Фалєєвська у Миколаєві

1
  • Філія Київського національного університету культури і мистецтв

    вулиця Фалєєвська, тел.
    вулиця Фалєєвська, , тел. детальніше
    Вищі навчальні заклади Філія Київського національного університету культури і мистецтв знаходиться у Миколаєві, вулиця Фалєєвська.

Коротко про вищі навчальні заклади на вулиці Фалєєвська у Миколаєві (Миколаївська)

На цій сторінці зібрані вищі навчальні заклади, розташовані на вулиці Фалєєвська у Миколаєві (Миколаївська). Locator відомо про одна вищі навчальні заклади поряд з цим місцем серед яких Філія Київського національного університету культури і мистецтв , який розташований на вул. Фалєєвська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці вищі навчальні заклади.

  • Скільки Вищі навчальні заклади на вулиці Фалєєвська у Миколаєві?

    За даним Locator на вулиці Фалєєвська у Миколаєві ведуть діяльність 1 Вищі навчальні заклади.

  • Які Вищі навчальні заклади найкращі на вулиці Фалєєвська у Миколаєві?

    Locator радить відвідати насступні Вищі навчальні заклади на вулиці Фалєєвська у Миколаєві: Філія Київського національного університету культури і мистецтв.

  • Де знаходиться найближчі від мене Вищі навчальні заклади на вулиці Фалєєвська у Миколаєві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Вищі навчальні заклади, перейдіть на сторінку Вищі навчальні заклади на вулиці Фалєєвська у Миколаєві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Вищі навчальні заклади на вулиці Фалєєвська у Миколаєві?

    Ціни на послуги Вищі навчальні заклади залежать від конкретної послуги і Вищі навчальні заклади. Locator.ua дає можливість всім Вищі навчальні заклади вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Вищі навчальні заклади.

  • Послугами яких Вищі навчальні заклади на вулиці Фалєєвська у Миколаєві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Вищі навчальні заклади, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Філія Київського національного університету культури і мистецтв.

  • Як зв'язатись з цими Вищі навчальні заклади?

    Контакти для зв'язку з цими Вищі навчальні заклади ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Вищі навчальні заклади у Миколаєві

Вищі навчальні заклади за районами Миколаєва: