Період міжсезоння — доволі складний у плані вибору верхнього одягу для військових: у зимовому вбранні вже надто тепло, у легкому весняному — ще холодно. Тож у такий час куртка тактична демісезонна — річ, без якої армійцю не обійтися.

Чим особливе військове верхнє вбрання для міжсезоння й де таке продають, розповідають фахівці компанії ukrarmor, які знають усе про амуніцію ЗСУ.

Особливості армійських демісезонних курток

Як і все вбрання, військові куртки кардинально відрізняються від тих, які носять цивільні. Справа не тільки у специфічному маскувальному забарвленні.

Демісезонне верхнє вбрання для військових виготовляють різні бренди — українські та світові. Речі бувають відносно недорогі й вартістю «крила літака», різних фасонів і кольорів. Але у всіх дійсно якісних є певні спільні риси:

  • особливий матеріал — зазвичай таке вбрання шиють з інноваційних матеріалів, як-от мембранний Gore-Tex, надміцний DuraCanvas чи Shark Skin, які надійно захищають від холоду, дощу, вітру й одночасно швидко відводять від тіла зайве тепло, щоб уникнути перегрівання та потіння;
  • специфічний дизайн — на таких моделях є куліски для регулювання посадки й теплоізоляції, відстібні капюшони, багато різнотипних кишень, елементи для кріплення додаткового спорядження (петлі, велкро), спеціальні фасони для носки з бронежилетом і розвантажувальною системою;
  • додаткове зміцнення тканини в ділянках високого навантаження (лікті, плечі, спина).

Забарвлення тактичного демісезонного верхнього вбрання також специфічне. Найчастіше це олива, койот, мультикам, чорний, коричневий колір.

Де продають куртки для військових?

Професійне верхнє вбрання для армійців не купиш у торговельному центрі. Замовляти такі речі варто в спеціальних магазинах, чий профіль — військова амуніція. В Україні таким є ukrarmor. Компанія не тільки продає, а й сама виготовляє спорядження для ЗСУ, тож знає все про правильне вбрання для армійців. Є в цьому магазині й демісезонні куртки для військових. Модельне розмаїття товарів доволі широке. Тож кожен зможе вибрати варіант для власних потреб. А на які особливості курток звертати увагу, ви вже знаєте.