Здебільшого гірлянди асоціюються у нас із новорічними святами. Саме напередодні цих днів в українських магазинах з’являється величезна кількість продукції з різнокольоровими лампочками, сніжинками, ялинковими шишками, оленями, таке інше.

Проте купити вуличну гірлянду можна для використання і в повсякденності, причому, незалежно від сезону.

Варіанти їх застосування

З’явилося таке оснащення близько 100 років тому в Америці. Спочатку гірлянди на вулиці стали використовувати власники магазинів для залучення уваги покупців, трохи пізніше – жителі невеликих будинків і котеджів, для створення святкового настрою.

У нашій країні подібний формат стали задіювати відносно недавно, проте популярність вуличних гірлянд при цьому зростає з кожним роком. Де ж можна їх застосовувати, окрім як прикрасу на Новий рік?

1.    Восени – в холодні дні особливо сильно хочеться затишку, тому такі вироби будуть доречні і в альтанці саду, і в приміщенні всередині будинку. А на Гелловін-вечірці червоно-жовта гірлянда буде просто чудово поєднуватися з гарбузами, фігурками кажанів та іншими атрибутами.

2.    Влітку – на відпочинку біля моря, в лісі, на дачі в саду. Яскраві вогники можуть виступати в ролі нічника, а також створювати романтичний настрій пізно ввечері.

У чому їх переваги?

Вироби нового зразка відрізняються цілим рядом корисних особливостей, які забезпечують зручну експлуатацію:

·         тривалий термін служби;

·         невелика витрата енергії;

·         велика варіативність виконання;

·         можливість вирішувати за їх допомогою різноманітні дизайнерські завдання.

Окрім того, їх широко використовують для оформлення вуличної реклами, прикрас банерів і вивісок.

Які вони бувають

Світлодіодні вуличні гірлянди заведено розрізняти за типом живлення і за зовнішнім виглядом. У першому випадку вироби надаються у вигляді електричних – працюють від мережі, і автономних – на акумуляторах або сонячних батареях. Що ж стосується зовнішнього оформлення, то пристрої бувають такого формату:

·         стрінг лайт – ниткоподібні, завдовжки до 25 метрів, що допускають з’єднання коннекторами дротів до 100 м;

·         світлова завіса – відрізняється форматом горизонтального шлейфу зі звисаючими донизу лампочками , з’єднується в 10 одиниць, довжина може сягати до 9 метрів;

·         бахрома – схожа на завісу, але тут довжина ниток сягає максимум 1 метр, а довжина становить до 100 метрів; при підключенні котроллера можна отримати ефект миготіння;

·         світлова сітка – складається з секцій, в куточках яких розташовуються різнокольорові лампочки, такі сітки допускають з’єднання між собою і служать для прикраси дахів, навісів, козирків.

·         дюралайт – шнур у вигляді тонкої гнучкої трубки з ПВХ з розміщеними всередині світлодіодами, випускається у пласкому та круглому вигляді.

Гарний вибір гірлянд для вулиці ви знайдете на сайті elektrovoz.com.ua – різноманіття асортименту дає можливість кожному покупцеві підібрати найбільш оптимальний для свого випадку варіант.