Розгорнути складські, виробничі чи комерційні приміщення, модульні житлові споруди, заклади освіти, медичні пункти, конструкції військового призначення, ангари та місця проведення різних заходів, тепер можна за лічені дні (а інколи навіть і години)! Компанія Sklad Service – офіційний партнер компаній “Continest” і “Swiss Krono”, які є світовими лідерами з виготовлення швидкомонтованих конструкцій.

Склади й виробничі приміщення – це швидко і мобільно!

Швидкомонтовані склади, виробничі цехи, ангари для будь-якого виду техніки – ефективна, швидка й економна альтернатива капітальному будівництву. Середня швидкість повного циклу виготовлення, зведення споруд і введення їх в експлуатацію – до 2 місяців.

Серед типів швидкомонтованих складів Sklad Service пропонує:

  • Тентові склади (без колон усередині) – звичайні й утеплені, для різних погодних умов і цілей. Як правило, тентові склади – це приміщення ангарного типу. Міцність конструкції та матеріалів забезпечує тривалий термін експлуатації складу – щонайменше 50 років.
  • Склади з сендвіч-панелей – енергоефективні й комфортні, завдяки оптимальному плануванню в них зручно встановлювати стелажні та конвеєрні системи, а також використовувати складську техніку. Зручні як при частому переміщенні, оскільки їх легко монтувати і демонтувати, так і при постійній експлуатації на одному місці.

Модульні будинки Continest

Sklad Service, пліч-о-пліч з компанією Continest, яка є одним зі світових лідерів виробництва модульних конструкцій, з нуля збудували дитячий садочок у Бородянці. Віднедавна Sklad Service і Continest – офіційні партнери, тож SSK тепер може пропонувати модульні

  • житлові приміщення,
  • медичні пункти,
  • споруди для військових.

Усі модульні конструкції Continest відповідають рівню безпеки BSL4 і стандартам НАТО, монтуються за лічені години і мають довічну гарантію від протікання даху.

Склад більше не потрібен, і ви не знаєте, що з ним робити?

Просто поверніть його! Ця унікальна пропозиція від Sklad Service стосується всіх швидкомонтованих споруд під ключ.