Послуги приватних охоронних компаній стають дедалі популярнішими, і не дарма. Сьогодні убезпечити своє майно від пограбування можна лише за допомогою професіоналів. Охоронна фірма Viking Lux – лідер галузі, що працює на ринку України багато років.

Заснована компанія Viking Lux була у 2002 році. За понад 20 років вона здобула довіру та повагу серед замовників. У штаті компанії працює понад 350 професійних охоронців. Усі вони пройшли спеціальну підготовку і готові будь-якої миті захистити ваше майно.

У Viking Lux працюють без вихідних, 24 години на добу. Група оперативного реагування у разі настання надзвичайної ситуації прибуває на місце події за 5 хвилин. У розпорядженні компанії власний автопарк, матеріально-технічна база і необхідні дозволи на зберігання зброї і здійснення охоронної діяльності.

Які об’єкти охороняють у Viking Lux?

На сьогодні охоронна фірма Viking Lux має більше 1000 об’єктів під охороною. Вона надає послуги фізичної охорони, встановлення охоронної та пожежної сигналізації, налаштування системи відеоспостереження. Додатково у компанії надають послугу охорони фізичних чи юридичних осіб. У Viking Lux здійснюють охорону:

  • Державних установ.
  • Банків, банкоматів.
  • Складів.
  • Будівництв.
  • Офісів.
  • Промислових об’єктів.
  • Торговельно-розважальних центрів.
  • Квартир, будинків.
  • Дачних та котеджних містечок.

Чому варто обрати Viking Lux?

Охоронна фірма Viking Lux дуже відрізняється від подібних великою кількістю переваг, зокрема:

  1. Використанням лише сучасного та професійного обладнання.
  2. Встановленням різних видів сигналізацій – дротових та бездротових, що робить можливим без шкоди для ремонту налагодити систему.
  3. Наявністю професійного штату працівників, матеріально-технічної бази та автопарку.
  4. Багаторічним досвідом – понад 20 років.
  5. Доступними цінами – кожен об’єкт має власний кошторис в залежності від кількості обладнання та площі забудови. Це дозволяє обрати тип охорони на будь-який гаманець.

Безумовною перевагою є також швидкий доїзд до місця події і матеріальна відповідальність компанії перед своїми замовниками. Остання зазначається в договорі, який підписують обидві сторони в кожному випадку. 

Як замовити послуги з охорони у Viking Lux?

Найперше, що потрібно зробити, домовитись про консультацію зі спеціалістом за телефоном чи за допомогою онлайн заявки на веб-сайті. Далі вам необхідно призначити зустріч, розповісти про побажання фахівцю і узгодити кількість і вид обладнання. Наступним кроком буде монтаж системи – інколи він не складає більше однієї години.

Після монтажу обладнання об’єкт буде взято під охорону. Додатково вас навчать користуватися системою та проведуть інструктаж з приводу того, як поводити себе у тій чи іншій ситуації. При замовленні охорони комерційним об’єктом можлива розстрочка та оренда охоронного обладнання. З охоронною фірмою Viking Lux не доведеться турбуватись про житло чи бізнес. З вікінгами ваше майно в надійних руках.