Акрилові ванни появилися у побуті українців відносно недавно, і практично відразу стали досить популярними у користувачів. Перш за все – через надзвичайно стильний і гарний зовнішній вигляд, а також через надзвичайно легку вагу, якщо порівнювати такий виріб з чавунним аналогом. Серед великого різноманіття товарів такого типу окремо відзначається  ванна Ravak від чеського виробника. Вироби під даним брендом можна часто зустріти у каталогах спеціалізованих магазинів, і лише інтернет-магазин Равак пропонує їх за вельми доступною ціною.

Основні переваги продукції

Виробники компанії надзвичайно уважно ставляться до процесу виробництва і до якості сировини, яка використовується. Абсолютно всі ванни Ravak випускаються з високоякісного полімеру литого акрилу. В результаті вони демонструють високі показники міцності та гарної зносостійкості – на відміну від екструдованого, литий акрил за будь-яких умов зберігає свій колір і користувацькі якості. Листки для формування заготовок чаш отримують шляхом розливу гарячого акрилату у форми. Такий матеріал має однорідну текстуру, не допускаючи розтріскування.

Популярність продукції фірми зумовлена наступними важливими перевагами:

  • невисока теплопровідність – вода у таких ваннах довго тримає тепло;
  • поглинання шумів – купатися у акрилових ваннах можна в будь-який час доби;
  • легкий ремонт – за наявності сколів, дрібних подряпин  та тріщин їх можна легко прибрати з використанням спеціальної пасти;
  • простий догляд – зазвичай для миття ванни потрібна лише м’яка губка та гелевий миючий засіб.

Ще одною важливою перевагою продукції Равак є можливість вибрати оптимальний формат моделі. Виробник пропонує покупцям широкий діапазон розмірів, форми, передбачаючи можливість комплектації  додатковими елементами.

Особливості вибору в магазині Равак

Каталог продукції нашої компанії вміщує різні варіанти акрилових ванн, які можна класифікувати наступним чином:

  • по конфігурації – овальні, прямокутні, симетричні та асиметричні;
  • по довжині – від 120 до 196 см;
  • по ширині – від 70 до 140 см;
  • по установці – лівосторонні та правосторонні;
  • по кольору – чорні або білі.

Зручний вибір потрібного формату забезпечує опція з серіями моделей.

Придбати ванну Равак через наш магазин дуже просто. Спочатку вам треба вибрати оптимальну для себе модель виробу, і вказати усі дані у спеціальній формі прямо на сайті. За необхідності ви можете звернутися до менеджерів онлайн-майданчика. Ми організуємо швидку доставку замовлень по всм регіонам України.