Кожна жінка впевнена в тому, що кілець багато не буває, а кільця пандора і є однією з найголовніших прикрас для будь-якого випадку. Різноманітний асортимент здатний повною мірою задовольнити переваги навіть найвибагливіших жінок, які з особливою уважністю підбирають кожну прикрасу.

Всі вироби за своєю конструкцією, дизайном діляться на кілька категорій – це можуть бути прості кільця (наприклад, обручки) або складні, доповнені всілякими вставками, декоративними елементами. На сьогоднішній день особливою популярністю користуються такі різновиди:

  • Триніті – прикраса є ефектним сплетенням трьох кілець, які відрізняються різним кольором. Вони є символом вірності, міцних дружніх відносин.
  • Оригінальне кільце любов – в основі яких майстри використовували символ кохання, що проявляється у різних варіаціях (написи «Love», серця у всіляких комбінаціях з іншими елементами).
  • Вензель – це кручені прикраси, які є акуратною спіралью в кілька витків. Найчастіше такі вироби прикрашають різним камінням.

Це далеко не повний список усіляких кілець, які стануть ідеальним подарунком без приводу чи презентом на будь-який випадок: починаючи з Дня народження та закінчуючи 8 Березня.

Кільця Пандора для заручин та обручки

Ця категорія кілець належить до окремої групи і потребує особливої ​​уваги, підходу до вирішення важливого питання щодо вибору відповідної прикраси. Важливо звернути увагу на кілька основних особливостей:

  1. Обручки за своїм дизайном найчастіше відносяться до категорії простих кілець, вони часто позбавлені химерного декору та відрізняються гладкою поверхнею. Їх оригінальність полягає в максимальній простоті при збереженні необхідної вишуканості, блиску та ідеальних форм.
  2. Для заручин або кільця солітер – враховуючи конкретне призначення даної прикраси, на її поверхні можна зустріти один або кілька каменів (часто застосовують розсип каменів). Представлені прикраси носять разом з обручкою або використовують як важливий елемент образу для урочистих подій.

Класикою всіх часів вважаються кільця зі срібла, які відмінно підходять для кожної жінки, незалежно від віку, індивідуальних уподобань. Кільця Пандора вже протягом тривалого часу залишаються справжнім трендом, а наявність широкого асортименту робить цю колекцію прикрас ще більш затребуваною та популярною. Тому кожна жінка зможе повністю задовольнити власні запити, обираючи ідеальний варіант на кожен день або для особливих випадків.