Жіноча футболка – це зручний варіант, який завжди легко сідає по фігурі. Унікальність футболки полягає в тому, що вона є повсякденним варіантом і може легко комбінуватися як зі святковими, так і класичними речами. 

Завжди є головні тренди сезонів, але не виходять з моди: принти, малюнки, написи та інші яскраві кольорові рішення. 

Критерії вибору футболок 

Футболки жіночі мають свої переваги, а саме: комфорт, практичність та здатність залишатися красивою в будь-якій ситуації. І хоча більшість людей представляють класичні футболки однаково, можна виокремити деякі види цього одягу. Тому вони можуть відрізнятися за такими критеріями як: 

  1. Рукав. Можна знати виріб з довгими рукавами, з рукавами три чверті, класичні короткі або взагалі без них. Також є футболки, у яких рукава виконані з мережива або іншої оздоблювальної тканини.
  2. Виріз. Класична модель футболки з круглим вирізом горловини. Тому багато виробників не обмежують свою фантазію, тому ви легко зможете знайти одяг з V-подібним вирізом. Таким чином, навіть без глибокого декольте ви зможете підкреслити деякі достоїнства своєї фігури. Також не забувайте про футболку-поло, яке практично не має вирізу.
  3. Тканина. Бавовна, льон, віскоза, поліестер та шовк — у кожного матеріалу є свої плюси і мінуси. Вибір цього критерію залежить від вашого смаку, а також призначення. ще виробники можуть використовувати вишивку, бісер, мереживо, різноманітні камені та аплікації в якості декору.
  4. Дизайн. Багата палітра кольорів, величезний асортимент різноманітних принтів і прикрас, різні фасони — серед цього одягу ви обов’язково знайдете найбажанішу і ідеальну модель.

Основні типи футболок для жінок

Ось деякі популярні моделі: 

  • Футболка без рукавів. Основною відмінністю цих футболок в тому, що у них немає рукавів. Зазвичай дизайнери добавляють глибокий виріз, але в цьому немає необхідності. Адже такий одяг ідеально підходить для занять спортом, прогулянок або зустрічі з друзями, але на офіційні заходи ходити не можна.
  • Класична футболка. Короткі рукави і невеликий круглий виріз горловини. Завдяки великій різноманітності забарвлень і прикрас її можна носити на роботу. Зручна, практична, але при цьому гарна класична та базова футболка може приховати всі недоліки фігури і м’яко підкреслювати її достоїнства.
  • Однотонна футболка. Усі футболки з довгими рукавами можна назвати лонгслівами. Дуже ніжний і жіночий виріб відмінно підійде для зустрічей з друзями і роботи. Крім того, лонгслів можна використовувати для створення вдалого романтичного образу для побачення.
  • Сорочка-поло. Такий одяг об’єднує особливості футболки та сорочки. Комір на гудзиках відмінно виглядає в поєднанні з короткими рукавами.