Електричні водонагрівачі – найкраще вирішення проблеми з гарячим водопостачанням в умовах відсутності комунальної послуги такого плану. Найважливішою умовою для їх установки є необхідність підключення до електричної мережі та монтаж деяких особливих атрибутів. Окрім того – важливо підібрати потрібний формат бойлера, з врахуванням кількості користувачів та об’єму баку.

Зробити це просто на сайті інтернет-магазину Сomfy, підбираючи продукцію з розділу бренду Novatec. Проходячи за посиланням https://comfy.ua/ua/water-heater/brand__novatec/ кожен зможе точно визначитися з певним форматом продукції.

Особливості та переваги бойлерів  Novatec

Компанія Novatec почала свою діяльність у 2001 році на базі одеського підприємства Гідропром. На сьогоднішній день вона являє собою успішний бренд, чиї представництва є у Львові, Києві, Дніпрі та у 30 країнах світу. Газова та нагрівальна продукція вважається пріоритетним напрямком у роботі компанії, у зв’язку з чим торгова марка випускає багато успішних моделей, які стають серйозним конкурентом зарубіжним аналогам.

DD50

Бойлери компанії Новатек випускаються у серійному форматі, забезпечуючи базові показники добротності та функціональності. До головних технічних характеристик цих приладів відносять:

  • Унікальну титанову емаль для зовнішнього покриття баків

У її складі нема шкідливих домішок, а нанесення речовини проводиться у рідкому стані класичним методом. Це забезпечує рівномірне покриття поверхні, гарантуючи повноцінний захист від факторів навколишнього середовища. «Запікання» емалі в термошафах під температурою в 850 градусів значно підвищує зносостійкість нагрівальних приладів.

  • Антиміксову систему

Завдячуючи цій розробці, під час використання бойлерів вдається не допускати змішування шарів холодної та гарячої води. Таким чином процес експлуатації приладу виключає температурні перепади та покращує коефіцієнт витрачання нагрітої води.

  • Гарну теплоізоляцію

Всі бойлери мають прошарок із пінополіуретану товщиною від 20 до 57 мм. Такий формат термоізоляції робить їх схожими на термос, забезпечуючи утримання тепла води протягом тривалого часу.

Специфіка модельних рядів бойлерів Новатек

Зазвичай користувачі надають перевагу виробам продукції модифікацій Nova Tec Standart Plus або Nova Tec Premium. Кожен виріб з цих серій має власні характеристики, проте всі вони підтримують базові технологічні особливості.

https://newbest.org.ua/wp-content/uploads/2023/03/17551107-300x300.jpg

Бойлери з ряду Nova Tec Standart Plus вирізняються наступним:

  • зовнішній температурний регулятор в нижній частині баку;
  • ТЕН на 1.8 кВт;
  • підвищений рівень термоізоляції.

Стосовно серії Nova Tec Premium треба зазначити наступне:

  • ТЕН сухого або мокрого формату;
  • обробка емаллю внутрішніх стінок баку;
  • оснащення безпековим термостатом;
  • наявність магнієвого аноду;
  • незначна вага та компактність корпусу.

Як замовити бойлер Nova Tec через онлайн майданчик Сomfy?

Достойний вибір продукції від українського виробника ви зможете знайти в каталозі нашого інтернет-магазину. Для пошуку потрібної моделі варто скористатися зручним пошуковиком на сайті, який надає детальну градацію всіх характеристик пристроїв. За його допомоги ви швидко визначитеся з типом нагрівача та видом нагрівального елементу, розмірами та об’ємом виробу, призначенням, потужністю, методом підведення труб тощо.

Оформити заявку на покупку вам допоможе спеціальна форма на сайті. Ми надаємо можливість вибрати зручний формат оплати, та організуємо доставку по Києву та в інші міста України.