Потрібна іспанська для навчання, роботи, життя? – ми допоможемо! Де б Ви не знаходились та якими б не були Ваші наявні знання, разом ми навчимося писати іспанською, говорити, сприймати на слух, розрізняти акценти та розуміти розмовну мову й сленг, реагувати на гумор та жартувати як носій. Ми – це юніті людей, закоханих в іспанську – Priority Language School https://priority-school.com/ua/, і ми обираємо лише ті методики, які реально працюють – перевірено на собі!

Тільки практика – тільки хардкор

Практика вирішує все, і можна скільки завгодно зубрити теорію, без якої, безумовно, не побудувати надійної мовної бази, проте саме практичні мовні навички змушують і швидше набрати необхідний словниковий мінімум, аби почати розмовляти, і допомагають краще сприймати мовлення на слух, а, отже, і адекватно реагувати на нього, формуючи відповідні психосоматичні зв’язки, без яких неможливий прогрес у вивченні іноземної мови. Адже будь-яка іноземна мова – це певна нова для нашого мозку структура, яку треба прийняти як рідну.

Підтримувати розмову на будь-яку тему на рівні співрозмовника, що є носієм мови – мета нашого навчання, і, хоча ми завжди вибираємо індивідуально-орієнтований режим роботи, адже кожен з нас має свій унікальний хист до навчання та сприйняття інформації, в priority-school.com ми робимо ставку на практику, адже тільки вона створює умови для інтенсивного навчання та помітного прогресу без перенавантажень.

Переваги вивчення іспанської в Priority Language School

  1. Тривалість групового заняття складає 180 хвилин з перервою, що має цілком психологічне підґрунтя, адже саме за цей час наш мозок встигає не лише взяти всю необхідну інформацію, але й налаштуватися таким чином, аби почати думати іноземною мовою, що вкрай необхідно для того, щоб розмовляти іспанською.
  2. Екзамен та сертифікація після проходження кожного рівня за стандартами CEFR з письма, говоріння, аудіювання та читання, при яких усна частина іспиту завжди проходить за участі носія мови.
  3. Гарантоване повернення коштів у разі визнання Вами неефективності нашої методики – так, це не жарт, ми повертаємо гроші в повному обсязі, якщо Ви вважаєте, що наші методи навчання для Вас особисто є неефективними, адже ми впевнені у зворотному, адже в нас прогресують всі, навіть ті, в кого зовсім немає часу на навчання, або хто вважає себе «нездібним» до вивчення мов.
  4. Індивідуальна перевірка та розгляд домашніх робіт в позаурочний час задля максимальної уваги кожному учневі. І так, домашня робота є, адже саме її виконання допомагає закріпити пройдений матеріал ефективніше та легше.