Електричний гриль відкриває вам нові горизонти у техніці приготування улюблених продуктів, тому що поєднує в собі просте обслуговування, екологічність до інших мешканців будинку, а якість продукту залишається на висоті. Електричні моделі встановлюють нові стандарти у приготуванні барбекю за допомогою електрики та забезпечують ідеальний розподіл тепла навіть без вугілля, що тліє, або відкритого вогню.

Якщо ви хочете придбати електричний гриль для дому або квартири, ви можете вибрати оптимальну модель, що підходить для ваших умов проживання, на сайті Grillex.com.ua. Моделі, що працюють від електромережі, дають більше можливостей внаслідок більш ефективного використання електроенергії. Смак риби, м’яса або овочів такий же смачний та привабливий, як і при використанні моделей іншого типу.

Переваги електрогрилів

  1. Подібні пристрої ідеально підходять для невеликих балконів, терас, кемпінгу та відпочинку.
  2. Вони не виробляють дим, який може спричинити непорозуміння з іншими мешканцями будинку, якщо ви живете в багатоквартирному будинку. При цьому ви завжди можете скористатися пристроєм вдома, коли цього забажаєте.
  3. Компактні електричні грилі особливо ефективно використовують електрику.
  4. Рефлектор тепла в котлі забезпечує оптимальне використання тепла та рівномірний його розподіл. Можлива температура нагрівання становить 300°C.
  5. Мінімальні вимоги до простору при максимальному споживанні енергії означають, що цей гриль однаково підходить як для маленьких, так і для великих барбекю.
  6. Навіть на балконі завжди знайдеться місце для мангала.
  7. Вони зручні, якщо правила пожежної безпеки у будинку забороняють використання вугільного чи газового гриля.
  8. Гарячий жир направляється повз нагрівальний елемент через сферичну форму в піддон для збору жиру. Це означає, що бризки не утворюються, що особливо приємно під час приготування м’яса чи риби на балконі.
  9. Додаткові аксесуари, які можна придбати тут забезпечують зручність у користуванні та легке очищення після барбекю.

Якщо ви вирішите вибрати барбекю для дому на сайті «Гріллекс», на вас чекає зручний каталог грилів та аксесуарів до них, який дозволить повністю оснастити пристрій для комфортної та безпечної роботи з ним. Різноманітність асортименту, перевірена продукція, висококласне обслуговування та привабливі ціни залишать найпозитивніші враження від співпраці з компанією «Гріллекс».