Дані шини розроблені спеціально для легкових автомобілів, кросоверів та  позашляховиків, початок випуску датується 2017 роком. Покришки Gislaved Euro Frost 6відрізняються високою якістю, надійністю, довгим експлуатаційним строком, стійкістю до механічних пошкоджень, негативного впливу навколишніх факторів та зносу.

Вони випускаються у наступних типорозмірах: 155/70 R13 75T, 185/60 R14 82T, 195/65 R15 91H, 205/55 R16 94H XL, 215/50 R17 95V XL, 225/40 R18 92V XL, 255/50 R19 107V XL, 275/45 R20 110V XL та ін. Виробник постарався зробити їх більш універсальними, завдяки чому вони оптимальні для великої кількості різноманітних моделей авто.

Приблизний індекс швидкості до 240 км/год, навантаження – до 750 кг (залежить від обраного типорозміру). Протекторний малюнок направлений нешипований. Відгуки про дані покришки тільки позитивні, адже вони гарантують максимальну стійкість на будь-якій поверхні дороги.

Особливості

Зимова гума Gislaved має спрямований симетричний малюнок, що відрізняється спеціальною мережею каналів, добре відводить воду, тим самим забезпечуючи відмінний опір акваплануванню навіть на мокрому асфальті.

Велике число ламелів зигзагоподібної та прямої форми утворюють спеціальні кромки зчеплення, що створюють ефективний контакт на обледенілій, засніженій дорозі. Це обумовлено тим, що вони розташовуються під певним нахилом, захоплюють сніг, гарантують бічну та курсову стійкість, а також відмінну керованість.

Коли сильний снігопад ставка робиться на блоки, розташовані в плечевій області. Гума Gislaved Euro Frost 6 забезпечує підвищений рівень якості зчеплення з дорожнім покриттям. Завдяки чому водій відчує керованість та гальмівні габарити.

Відмова від шипів забезпечує максимальний акустичний комфорт. Міцна структура протекторного малюнка поглинає бічну силу та сприяє більш чутливому реагуванню керма на команди. Довговічність забезпечується завдяки поєднанню збалансованих та поперечних розмірів бокових блоків. Елементи рівномірно розподіляють навантаження, тим самим повністю виключаючи варіант нерівномірного зносу виробу.

Переваги

Шини Gislaved Euro Frost 6 мають декілька особливих переваг:

  • максимально короткий гальмівний шлях на будь-якій дорозі незалежно від погодних умов;
  • злагоджена робота усіх систем, що відповідають за безопарну їзду;
  • економія палива завдяки зниженому опору коченню.

Виріб має здатність самостійно очищуватися від снігу. Завдяки тому, що він представлений в широкому асортименті, кожній водій підбере найбільш відповідний для себе варіант. Головна перевага полягає у доступній вартості та технічних характеристиках, завдяки яким можна не турбуватися за безпеку під час їзди.

Покришки Euro Frost 6 уявляють собою нову серію для регіонів з м’яким зимовим кліматом. Вони максимально пристосовані до будь-яких доріг, забезпечують досить високий потенціал експлуатації у снігопад або суровий мороз. Покращені гальма допомагають авто зберігати необхідну керованість на льоду, снігу та мокрому асфальті.