«Батьком» нарощування волосся вважається Саймон Форбс, методика з’явилася в 1960-х роках і набула популярності 90-х. Зараз нарощування виконується різними методами, з використанням капсул, стрічок, кос та пластикових кілець. Популярність не обійшлася без міфів, які ми намагатимемося розвіяти нижче. Якщо ви ще не знаєте, де купити якісне волосся для нарощування, загляньте в інтернет-магазин Zirkova: https://zirkova.com.ua/ua/g1518926-volosy-dlya-naraschivaniya.

Нарощування шкодить власному волоссю

Цей міф з’явився виправдано і виною тому майстри, які виконують нарощування з порушенням технології. Якщо майстер правильно розраховує масу донорського пасма та навантаження на власне волосся, нарощування не провокує випадання волосся. Найчастіше для процедури використовується 100-150 г волосся, при рівномірному розподілі ця маса невідчутна та зручна у носінні.

Волосся для нарощування вимагає дорогого догляду

Якщо для нарощування було використане якісне натуральне волосся, воно вимагає догляду аналогічно власному. У вас також в арсеналі буде шампунь, маска, що зволожує, і бальзам. Додатково у разі частого укладання потрібен термозахист і засіб від січення кінчиків. Для більш дбайливого розчісування рекомендується придбати спеціальний гребінець. Як бачите, спеціальні засоби не потрібні.

Нарощене волосся завжди помітне

Помітним нарощування робить неправильно підібрана густота, довжина, колір, порушення технології, та ігнорування необхідності виконувати корекцію. При правильному розташуванні нанокапсул або тонких стрічок донорські пасма зовсім непомітні навіть у зібраних зачісках.

Нарощувати можна не повний об’єм, а лише певні ділянки, наприклад скроневу зону. Так ви залишаєтеся з власною довжиною, але густішим волоссям.

Ще одне правило, обов’язкове до виконання — підбір волосся відповідного типу. На тонкому «дитячому» волоссі будуть помітні пасма азіатського типу, навіть при повній відповідності кольору.

Нарощене волосся може відпасти в будь-який момент.

У зміщенні капсул чи стрічок може бути винний як майстер, так і клієнт. У першому випадку йдеться про використання неякісного кератину або недостатню підготовку волосся, у другому — про нанесення бальзамів і масок на капсули. З особливою ретельністю вибирайте майстра та дотримуйтесь всіх рекомендацій.