Ваш асистент у великому місті

Month Червень 2024

Макробраши: что это?

Макробраши (макрощеточки) – это одноразовые кисточки, используемые для нанесения различных препаратов при наращивании ресниц либо других косметологических процедур. Они используются художниками по бровям, мастерами перманентного макияжа и парикмахерами.

Ефективне лікування та профілактика захворювань суглобів: причини, симптоми та сучасні методи

Захворювання суглобів є однією з найбільш поширених проблем серед людей різного віку. Вони можуть значно знижувати якість життя, обмежувати рухливість і викликати постійний біль. Найпоширенішими захворюваннями суглобів є артрит, артроз та подагра.

Розробка логотипу: як народжується символ бренду

Уявіть, що ваш бренд – це людина. Зі своїм характером, харизмою, цінностями. І перше, що ми помічаємо при зустрічі з людиною – це її обличчя. Так само і з брендом – його обличчям є логотип.

Разбираемся в видах бренди: что нужно знать

Бренди и коньяк довольно часто путают, ведь дорогой французский алкоголь является лишь одной из разновидностей этой обширной категории. В нее входят напитки разной стоимости: от бюджетного крепленого вина из жмыха до элитных сортов, который продают через специальные аукционы.

BIOTRADE: особлива косметика для особливої шкіри

Хто має проблемну шкіру, точно знає про засоби BIOTRADE Cosmeceuticals, адже саморегульований антибактеріальний комплекс, який входить до складу більшості засобів став свого часу мірилом для цілої галузі на світовому рівні.

© 2024 Журнал Миколаїв.Locator.ua — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑