Locator Миколаїв Спортивні та тренажерні залиСпортивні та тренажерні зали Миколаїв

Спортивні та тренажерні зали у Миколаєві

3
застосований фільтр: сплата карткою
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Фабрика здоровья

    Миколаїв, вулиця Крилова, тел. 0 (51) 244-14... показати
    Миколаїв, вулиця Крилова, 7, тел. +380(51)244-14-45 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Фабрика здоровья знаходиться у Миколаєві, вулиця Крилова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Спортивный клуб Алекс

    Миколаїв, вулиця Микільська, тел. 0 (51) 248-95... показати
    Миколаїв, вулиця Микільська, 25, тел. +380(51)248-95-84 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Спортивный клуб Алекс знаходиться у Миколаєві, вулиця Микільська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 22:00.
  • Тренажерный зал Илья Муромец

    вулиця Глинки, тел. 0 (93) 212-96... показати
    вулиця Глинки, 3, тел. +380(93)212-96-53 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Тренажерный зал Илья Муромец знаходиться у Миколаєві, вулиця Глинки. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про спортивні та тренажерні зали у Миколаєві (Миколаївська)

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані у Миколаєві (Миколаївська). Locator відомо про три спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Фабрика здоровья, Спортивный клуб Алекс, Тренажерный зал Илья Муромец , які розташовані на вул. Крилова, вул. Микільська, вул. Глинки. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Скільки Спортивні та тренажерні зали у Миколаєві?

    За даним Locator у Миколаєві ведуть діяльність 3 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі у Миколаєві?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали у Миколаєві: Фабрика здоровья, Спортивный клуб Алекс, Тренажерный зал Илья Муромец.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали у Миколаєві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали у Миколаєві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали у Миколаєві?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали у Миколаєві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Фабрика здоровья, Спортивный клуб Алекс, Тренажерный зал Илья Муромец.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали у Миколаєві

Спортивні та тренажерні зали за районами Миколаєва:

Більше популярних послуг у рубриці:

аеробіка, сауна, солярій, антицелюлітний масаж, Безкоштовний Wi-Fi, релакс-масаж, пілатес, йога, басейн, заняття у спортзалі для вагітних, персональний тренер, спортивний дієтолог, лікувальна гімнастика, бойові мистецтва, шейпінг, функціональна діагностика, велосипедні прогулянки, ароматерапія, дитяча йога, spa-педикюр, фітнес-тестування, відновлення після пологів, дзюдо, spa-програми, тенісний корт, фіто-бар, йога для вагітних, плавальний басейн, бокс, руська баня