Locator Миколаїв видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майнівидача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні Миколаїв

видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні у Миколаєві

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Миколаївський Обласний Інжиніринговий Центр ТОВ МОІЦ

    вулиця Микільська, тел. 0 (66) 568-18... показати
    вулиця Микільська, 29, тел. +380(66)568-18-93 детальніше

    видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майніціна невідома

    ТОВ Миколаївський обласний інжиніринговий центр був заснований у 2008 році та вже 14 років надає найширший спектр послуг в сфері БТІ та інжинірингу: оцінка нерухомості, паспортизація будівель,...
  • Нотариус Карцева Н.А.

    вулиця Наваринська, тел. 0 (51) 258-91... показати
    вулиця Наваринська, 20, тел. +380(51)258-91-14 детальніше

    видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майніціна невідома

    Нотариус Карцева Н.А. знаходиться у Миколаєві, вулиця Наваринська.

Коротко про видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні у Миколаєві (Миколаївська)

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні, розташовані у Миколаєві (Миколаївська). Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких Миколаївський Обласний Інжиніринговий Центр ТОВ МОІЦ, Нотариус Карцева Н.А. , які розташовані на вул. Микільська, вул. Наваринська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні.

  • Скільки у Миколаєві є закладів, які надають послугу "видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні"?

    За даними Locator.ua у Миколаєві послугу "видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні" надають 2 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні" у Миколаєві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні, перейдіть на сторінку послуги "видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні у Миколаєві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні" у Миколаєві?

    Ціни на послугу "видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні у Миколаєві".

  • Послугами яких у Миколаєві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Миколаївський Обласний Інжиніринговий Центр ТОВ МОІЦ, Нотариус Карцева Н.А..

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні у Миколаєві

видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні за районами Миколаєва: